Lea Alstad Utstilling i Oslo kunst

Meld deg på forhåndssalg til utstillingen "bloom" mandag 29. mai

1.juni: "BLOOM"

Fra 1 til 25 juni kan du se og oppleve Lea Alstad´s fjerde separatutstilling i galleri M35 på Tjuvholmen.Interessen for malerkunst startet tidlig i barndommen, og har siden da brukt mye selvstendig tid til å utforske og eksperimentere. Bildene tar for seg kompleksiteten av mennesket, der hun både portretterer ansikt og kropp. Bildene av kropp er inspirert av anatomiske tegninger, der hun fanger muskelfibrene og konturene ved hjelp av penselrettningene og farger. I portrettene hennes jobber hun lag på lag med forskjellige medium. Blant annet akryl, olje, blekk og vannfarge. Dette skaper en variasjon i tekstur og en blanding mellom abstraksjon og realisme. Flere av bildene har partier igjen til det imaginære, noe som også gjør at man får en følelse av at man kommer «under huden». Velkommen!

past exhibitions

December 8: "Continue ahead"

m35 Tjuvholmen, Oslo, Norway


8 July: "composed chaos"

Fredriksvern Verf, Stavern, Oslo


I en kaotisk og uforutsigbar verden, skaper det ukontrollerbare et begjær etter kontroll. Magien ved tilstedeværelse forsvinner i ønsket om å forutse det uforutsigbare, samt menneskets behov for kontroll over situasjoner. Utstillingen setter spørsmålstegn ved vektleggingen av gårsdagens tragedie, samt morgendagens bekymringer, som skyggelegger tilstedeværelsen i presens. Alle verkene har uforutsigbare medium, som skaper årvåkenhet og nærhet i øyeblikket.

1st april 2022: "Under the skin"

M35 Tjuvholmen, Oslo, Norway

«Verkene til utstillingen er et vindu til menneskets indre liv. Jeg ønsker å få fram kompleksiteten og unikheten til personer. Bildene balanserer på en tynn linje fra det abstrakte og impulsive, til det mer realistiske og gjennomtenkte. Ved hjelp av flere mediumer som jobber hver for seg, er mye etterlatt til den frie fantasi og det imaginære.»

Lea Alstad Utstilling i Oslo kunst